Work/King

Idag har det varit en riktigt heet dag, synd som det var jobbade jag. Men pengarna välkomnar jag med öppen famn!
Nu blir det att kolla på Johan Glans för 5:e gången med Bajen:D <3

.........

Inlägget som aldrig publicerades, I think men det var iaf va jag gjorde i lördags:D
Idag har jag varit pjuk men jobbat hela långa dagen. Vet inte börjar få ngn hemsk influensa:S hoppas inte!
Hade även möhippa för Bajen igår:D Bilder och vad som hände kommer upp senare!
Nu blir det sooov i mammas säng och upp imron och t i det fina vädret:D

Vila i frid Michael Jackson, KING of  Pop, allways and forever!


Love Rebecka

Kollega

Hejsvejs i rutan!
Igår och idag var varit två underbart soliga och glada dagar:)
Spenderat mycket tid med min kollega, och har även haft körlektion i Tanum.
Tiden spenderar vi på "stranden" med vatten, jordgubbar, tom & jerry kex och en påse gott & blandat, KANON:)
Nu blir det att kolla lite program som man missat på Tv under denna veckan och sen blir det att sova en skvätt för att sedan vakna upp till fåglarnas sångkvitter och solens strålar genom fönstret och sedan kickbikea ner till stranden, sen blire jobb, inte lika kul.

GRATTIS BÄSTASTE SARA TILL KÖRKORTET;) YOU ROCK! <33



Love Rebecka

Sol vind och vatten

Ciao Bella ;)

Nu var det ett tag sedan jag skrev, dagarna bara rusar iväg:(
Har jobbat en hel del de senaste dagarna, det vill säga att jag är väldigt trött därför förtjänar jag en solig dag på stranden imorn med min kollega Josefin:) Det skall bli gööööör skönt, skall även försöka börja dagen med lite dans och strech. Mumma!

Amanda jag skall faktiskt ta och leta upp min kamera och ladda upp mer bilder:) Lovar det min trogne läsare! <3

Love Rebecka


Midsommar

Tjolahopp!

Midsommar tillbringade jag till en början med Jossans släkt och nära och kära i grannens sommarstuga i Fjällbacka.
Med myror i bena drog Jossan och jag på äventyr, fick oss skjuts in till Grebbestad:) Sen blev det att tillbringa midsommarkvällen på grebbestads bryggor och gator, mysigt!

Tack för en bra kväll Jossanpossan. Diggar dej! ;)

Nu blir det att dra ner till Ed och köpa godis med Basselinus, sen blir det väl att kolla Tv och ladda batterierna tills imorn då jag jobbar hela dagen lång!

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

Hej

Hej everybody!
Har inte skrivit på ett tag, men på något vänster går det inte att logga in på bloggen från mammas dator så har inte orkat pallra mej in på den lite trögare datorn på kontoret. Men eftersom det inte funkar idag heller fick jag sätta på den lite sämre burken. Nu var det sagt!
I tisdags, tror jag, hade jag min första körlektion i Tanum. Fick nog den bästa körläraren! Han var en trevlig prick!
Så det känns skitbra nu, bara att köra på och plugga teori så kanske det går vägen innan sommarens slut.;)
Sen har det inte hänt så jätte mycket, har jobbat lite och sen var jag faktiskt och kollade på fotbill Ed- Rölanda, Ed vann, BRA gjort där ! ;) Sen har jag även träffat Åsa, Annie och Fanny :) Goingar!

Idag blir det att slinga Sebastians lillasysters hår, Michaela. Sen skall jag vara med Basse och kolla på Simon & Thomas! <3







Love Rebecka

I wanna dance with somebody

God morgon!
Inte skrivit på 3 dagar, det kan ju tala för sig själv ;)
Är iaf lite ledig nu, jobbar inte förrän midsommardagen, skönt! Sommaren är på ingång, men alldeles för seg i år må jag säga. Sommar sommar, svensk sommar är då inte bara stekande sol och glada dagar. Så mycket annat som händer, kärlek, träffa vänner nya som gamla, även lova folk att man skall ses som aldrig blir av, otrohet, party, grillning, skandaler, nya romanser, utflyckt.. osv..
Denna sommar, tänk om den kunde blir lite annorlunda?!:) Fast det skadar ju aldrig att hitta på en massa roligheter med vännerna, men mycket annat kan ju bara suddas ut?!

I wanna dance with somebody!

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka


Skolavslutning

Igår var det skolavslutning:) Fick äntligen mina betyg:) Sen sa Erika(lärare) att det va rnågon som skulle få stipendium, ojskipojski det blev jag:) Jätte förvånad, men blev skitglad och nööjd!
på kvällen var det dags för klassparty, ahh halva klassen var ju iaf där + Frida:) Det var riktigt kul, ni är underbara<3 Ah det var en galen kväll med dans, sång och studsmatta XD Ah vad skall man säga , tss ah den klassen, det folket, jag blir så glad!

Kom hem från Frida för en stund sedan, snart åker jag vidare till Ed och gör naglar på Annika och Jossan:)
Sen blir det att börja sommarjobba, imorn 7-21:!5 så om ni har tråkigt kom till Shell i Ed;)

Puss och kram skumbanan




Love Rebecka

Jobb

Har jobbat hela helgen, helt okej tycker jag. Gillar mitt jobb på Shell:)
Var på studentkalas för Emma i lördags med, trevligt:) Tårtan var hur go som helst, lika söt och speciell som studentbarnet själv:) Hoppas du var nöjd med din dag!
Idag, var Dennis och Marie här:) Fixade hennes naglar till balen:) Nicenice..;) Kul att träffa folk som man inte träffat på såå länge, och ändå bor man  i samma håla, hur kommer det sej? Illa..
Har även träffat Basse<33 Du betyder enormt mycket för mej!
Nu blir det att sova lite, upp imorn bitti och ta tåget till Gbg, dansklass och göra naglar:) Riktigt värt!

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

Övningskör

Idag blev det att ta tag i körningen, har ju fått körlektion den 15 juni vill ju gärna veta hur man hanterar ratten innan tack:P
Det gick faktiskt bra, iaf när jag körde på vägen. Det gick inte lika bra på att öva på att komma ibäg, dragläge?
Det är kul iaf:)
Sen har det vart ganska slappt, träffat Sebastian och sen bar det hemöver och äta mammas goda mat:) Underbart! Pappa kom även hem från Gbg och Danne ( bror ) var också hemma, riktigt mysigt!
Familjen betyder allt!

Nu är det dags för mig att sova, imorn blir det att jobba på Shell och studentkalas!

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

Student

Heej!
Har inte hunnit/orkat skrivit från gårdagens student. Igår var det iaf Sebastians (pojkvän) tur att ta studenten och sjunga om studentens lyckliga dag!:) Så underbart att se de alla springa ut, kan ju inte undgå att längta tills nästa år då det är min tur:) Åkte dit,till Uddevalla, med tåget + Josfein. Alltid lika underbart att vara med dej, den bästa vännen, ah min bästis :) Kom dit till vääärldens hop av männsikor, Katastrof! Hittade alla som jag skulle hänga på utom Åsa.Den lille parveln sprang väg lika snabbt som hon kom! Men efter att ha letat igenom hela gågatan och hittade henne tillslut vid hamnen på ett flak som snart skulle tuta och köra:) Så hade lite tur där ja..:) Sen blev de käk på Pingvin med Niklas, Jossan, Annika och Marita:) Trevligt.
Sen när vi kom hem till Sebastian fick han sig en skjorta och en klocka:) Hoppas han gillart ;)

Älskar dej Sebastian <3

Grattis till alla studenter!:)


Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

Saknad





                  Först skratten sen dom där tårarna






Fia med knuff

Idag tog sig Rebecka en rejäl sovmorgon, väckarklockan var Victoria som undrade vart jag var eftersom vi skulle ha lektion. Det hade jag helt glömt bort så det var bara att sova vidare:) Sen blev det att dra sig till skolan, anlände med mina underbara pöskläder, jo men då skall vi inte ens ha street utan lyrical jazz! Haha vilken soppa. Men skitsamma det var den bästa klassen på lääänge:) Så vääääärt! Vi hade vikarie för Robby var ledig, så då fick vi den proffesionella kubanska mannen:D Asnice! Sen bar det av hem och chilla lite. Helt plötsligt som en blixt slog ned kommer jag på att jag skall ju på student imorn, kanske bra att förbereda lite?! Åkte in till stan, hittade inte ett skti, sen var det dags att åka till Marias skola och kolla på ettornas musikal Fia med knuff :) Satt där längst fram med barn, föräldrar och  förädrarsföräldrar. mysigt ;) Barnen var såååå bra! Tur att jag hade kameran så jag kunde fokusera på att inte darra med handen och filma på barnen och inte ngn annan st0ans för annars hade jag börjat lipa så söta de var, åhh den ljuva stämman:) älskar barn! :) Det var iaf kanonbra och Maria du gjorde ett toppen jobb du med (Y) Jag med ifs, sydde ju faktiskt hattarna som de hade på sig :)
Nu blir det att slå sig ner i soffan och sedan packa inför morgodagensstudent och hemresa till Ed;)


Puss och kram skumbanan


 
)


Love Rebecka

Picknick

Heej:)
Idag blev det lite för lång sovmorgon,kom till skolan 10 minuter försent. Hinner inte ens in i klassrummet innan jag möter Alexandra och får reda på att de redan hade slutat :S Underbart kul att jäkta sig till Angered, 40 minuter restid, så har man ingenting, men man har blivit van under dessa två år ;) Sen blev det iaf pickninck med klassen och fröken Emelie i Näckrosdammen, asnice :) (Y) Spelade lite twister och kubb:) Vem ägde!? :O Det skall vi inte gå in på, eller vad föredrar du Johanna? ;)
Sen dess har jag bara varit hemma. Gjort lite naglar på handen och nu sitter jag här och degar, kanske att man skall ta och göra ngt, hmfh?

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

Kaos

Det är verkligen kaos i min lägenhet nu, gaaaaaaah!
Trött på att se alla dessa flyttkartonger, så fruktansvärt fula. Om de skulle vara lite finare kasnke man hade stått ut:)
Men snart kommer Samuel och Peter och hämtar dem:) Då blir det att börja tänka nytt, häärligt:)
Idag är det den varmaste dagen på detta året, underbart skönt samtidigt som det är lite jobbigt, men man skall inte klaga. Tyvärr blir det inte att ligga i solen och schteka idag, istället blir det att plocka undan och göra naglar:) För er som inte vet så håller jag på att utbilda mej inom akrylnaglar! Så om du är sugen så är det bara att höra av sig, gör det mer än gärna!

Bajen och jag var i stan och shopade lite smått och gott idag med:) När magarna hade hungrat för ett tag så bestämde vi oss att käka på Mcdonalds, ovanligt ?! Haha... Stod där och bestämde oss för vad vi skulle ha så ropar en kille i kassan LEDIG KASSA!, vi springer dit som två rumpnissar och jag beställde blablabla....
han: 124 kr tack
jag: Ahh visst, justde sa jag utan lök på båda?!:O
han: nej men det fixar jag, 124 kr
jag: ahh, bra :)
han: det dröjer 5 minuter, men vill ni ha allt utom burgarna innan?
jag: nej, vi kan ta allt sen :)
han: ja men då ropar jag på dej när det är klart ( med ett stort leende, som Bajen lade märke till)

vi traskade och satte oss och väntade..

Bajen: Jag tror att han tyckte att du var söt, han såg så glad ut.
jag: Hahah, asså?! Det märkte jag inte..
Sen satt vi där i MAX 5 minuter och babbla om allt möjligt..
jag: ne nu drar jag och kollar om det är klart!

jag kommer till kassan och ser värsta brickan, våra hamburgermenyer + 2 st cheddar ost + 2 glassar

han: här får ni lite extra för att ni fick vänta så länge..
jag: åhh Tack :D

HAHAHA! Jag menar vadå länge? Fick inte vänta längre än vad jag brukar när jag specialbeställer, vilket är vraje gång! Haha han sa ju 5 minuter :):P

Oj där fick Maria och jag ett skratt som förlängde livet:)!!
Bajen: Undra hur han hade tid att göra dem glassarna :P:)

Det var riktigt gott:)




Gratulerar med dagen til Dennis Carlsson och Marie Andersson XD

Puss och kram skumbanan

Love Rebecka

RSS 2.0