Sjung om..

Snacka om att jag vill ta studenten igen.
Vår student var helt underbar
! Finns inte ord. FLAKET var grymt!
Vi ägde!

Så nu skall Basse och Jag glädjas med årets studenter på Avenyn.
SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR!!

Grattsi ALLA studenter!
Jag säger bara: NJUT!


R

WuppWupp!

Vilken blååsig dag, men det är väl härligt att känna att man lever?
Just nu ligger Ellen i soffan, jag kollar efter PT-utbildningar.
Är nämligen taggad på att gå en PT-utbildning nästa år, jaa jag vet kollar i god tid. Det bli ju så när man är så taggad, i alla fall blir jag sådan. Det är verkligen jätte svårt att veta vilken utbildning som är bra och har bra rykte i träningsvärlden. Någon som har något tips? Har tillsammans med en vän hittat ett fett erbjudande för oss studenter, MEN för att behålla sin licens måste man göra ett prov varje år för 1.500kr vilket kan ses som både positivt och negativt. Det negativa är bland annat att det är en del pengar, för att ha en arbetstitel, och det positiva är att man håller sig uppdaterad och bibehåller sin kunskap. Är inte så sugen på att lägga runt 40.000 på en annan PT-utbilning heller..ja ni, jag hoppas det ordnar sig när det närmar sig. Om ni hört om någon bra utbildning får ni gärna höra av er:) Nu blir det att vara social med Ellenpropellen. Myskväll!


KOOS!

R

Morning

God morgon!
För er som inte redan vet är jag ingen morgonmänniska. Så att gå upp nu om det inte är ett måste, är ytterst ovanligt. Grejen är den att vaktmästaren skall komma hit för att åtgärda lite fel i lägenheten. Så kom jag på i går kväll att vi inte sa någon tid, åh jag säger NEJ TACK till att ligga i sängen när man får "besök". Så nu sitter jag här...blir att äta lite frulle och åka till skolan för att jobba med grupparbetet om en stund.

Have a nice day!
Rebecka

Svar på K

Kommentar av Anonym: Jag måste också rensa garderoben! Jag ska sälja vissa plagg för typ någon liten slant, vissa ska jag skänka till ngn insamling, vissa ge bort till vänner och vissa slänger jag .... 

R: Rensade garderoben, inte så mycket som plockades bort, men några plagg färre ;) Tanken har slagit mig att sälja både prylar och kläder som du, men har aldrig gjort det. Hur är det lättaste sättet att gå till väga? Tradera? Blocket? Loppis? Vart är det vanligast att folk letar efter begagnat, förutom Second hand affärer? Jag är själv ingen som köper begagnade kläder så är rätt kass på det området! Tacksam för lite vägledning :)


Värmande kram i regnet!

R

Vilodag

Idag är det vilodag, fast kanske inte riktigt så slappt som jag har det? Bytte precis om ifrån pjamasen till slappa vardagskläder. Samtidigt som jag älskar att inte gör någonting, så får jag samtidigt smått panik! Att solen lyser gör inte paniken mildare, trots denna lillångesten sitter jag här i min soffa och gör nästan ingenting. Jag tycker det är konstigt beteende (andra älskar det och skulle helst vilja att varje dag var en slappisdag, vilket jag anser är katastrofalt!), men för en dag är det okej.

Har i alla fall en plan för dagen, det är att rensa ur garderoben, vilket är mycket behövligt. Skulle haft någon som hjälper mig att ta beslut om att ge bort eller ha kvar. Ni har säkert upplevd samma sak när man säger "nu skall jag verkligen rensa garderoben, jag skall ge bort allt som jag inte använder".. så står man där och tvekar...hmm.. kanske att dessa byxor från 2007 passar till toppen från 2008 (som jag aldrig använder), jag sparar dem ifall. Skitsnack! Ge bort till någon som faktiskt använder det! Hur gör ni när ni rensar garderoben, ger bort kläderna? slänger? säljer?
Jag har växt upp med att vi ger allting som går att använda till insamling, vilket är en jätte bra gärning!

Ha en fin dag! Vila från vanliga vardagssysslor och njut av livet!

KRAM
Rebecka

Tack!

Tack för de peppande kommentarerna!
Det gör det hela mycket lättare.

Mycket tacksam!

:)
R

MERA!

Kommentera gärna... :)

Vad?

Fick en peppande kommentar att jag inte skulle sluta blogga.

MEN vad vill ni läsa om? Vad är intressant?

Träning? Händelser? Åsikter? Vardag?....det finns ju som skrivet en del att blogga om..
MEN VAD?

Hjälp mig!


Tack!

R

Tört!

Ja det är bloggtorka!
Kanske man skall lägga ner att blogga!?..

Tycker om min underbara syterson Jesaja!
Tycker om mina underbara systrar!
Tycker om mina underbara vänner!
Tycker om mina underbara bröder!
Tycker om mina underbara päron!
Tycker om min underbara pojkvän!

..sen är ju mat väldigt omtyckt!
..åh djungelvrååål!


Pusspårej!
R

April-Maj

Nu är det början på maj. Det betyder att jag fått bläddra blad på kalendern :D
Denna vackra, härliga, finurliga, charmiga, roliga och allt där i mellan sidan har jag och många andra fått skåda i april :D
Se och njut!
(Det går inte att ladda upp fler bilder:/..men en liten kiik fick ni allt:))




ÅHHH STORT GRATTIS I EFTERSKOTT MAMMSIMUMMSI:)
LOVEYOU
R

Härligt!

Förstahandskontrakt på lägenheten i Göteborg! :D
Hur sköööönt?!!
Känns overkligt, men helt underbart!
Idag blir det möte med dietist och sen skall jag gå på bio med ingen mindre än Josefin! :)
Blir nog en bra dag, trots regn,snö och rusk.
Ha det så kult!
R

RSS 2.0