Bestämt

JAG KOM IN PÅ TREDJE TERMINEN! :)
IDROTTSVETENSKAP HERE I COME!

WIEHOOO;D
R

Medan..

andra jobbar och jag har ledigt i sommar skall jag:

Dansa
Träna på naglar
Bli bättre på engelska
Sola
Vara med de som inte jobbar (typ Maria och Jesaja:P)

självklart skall jag även göra en massa annat roligt, men detta är iaf några punkter jag kan göra i ensamhet. Förutom att vara med Jesaja och Bajen ;)

..jag hoppas på en utvecklande och givande sommar.
Love R

Bra start!

Haft en kanonstart på sommarlovet.
Blir lite rörigt om allt skall skrivas ner i ett och samma inlägg. Fast jag gör ett försök ;)

1.Bröllop
2.Besök av lillebror och storasyster - Mys
3.Konsert
4.Manana
5.Spontanköp

1)
Som jag nämnt i tidigare inlägg vigdes Maria och Alexander sig torsdagen den 2 juni. Det var en jätte fin vigsel och en lyckad fest efteråt. Önskar er all lycka! Hoppas ni har en underbar bröllopsresa. Tack för en fin dag!
2)
Efter bröllopsfesten åkte vi från Örebro, Elena (storasyster), Peter (storebror) och jag. Den resan blev en oförglömlig resa. Ja, skippar nog detaljerna..det var inga roligare upplevelser om man säger så, bland annat magsjuka..ja som sagt skiter i detaljerna:P Dagen därpå handlade syster och jag in fika för att sedan sätta oss på berget (med utsikt över Götelaborg) för att käka och sola oss. På kvällen gjorde Elena och jag trerätters till Lillebror Daniel, Basse och självklart oss själva. Ljuvlig mat och sällskap! Tack!
3)
Sedan blev det lördag åh då blev det en tripp till Saltholmen. Även denna fantastiskt fina dag solades det och picknickades :) Riktigt gött. Kommer absolut åka ut till kusten i sommar, skönt med friska vindar, havet, bergen och båtar. Sen är det alltid härligt med sällskap, kanske du vill hänga på? :) Denna ljuvliga dag avslutades med FANTASTISKA HÅKAN HELLSTRÖM, finns ingen som gör det så bra som du! Vilken känsla! Magiskt!. Denna fantastiska konsert blev ännu bättre med härligt sällskap. Hela familjen Netskar/Saloranta, Fru Berger, Basse och kusinen Daniella var i full gång hela kvällen lång. Ni som inte varit på Håkan Hellström, DU MÅSTE GÅ! Det kommer bli en oförglömlig upplevelse. Jag lovar!
4)
Ja sen var det söndag. Började dagen med att hjälpa lillbrors med att leta kläder till examen. DU kommer vara snyggast! Jag kommer lägga upp kort på honom, så skall ni få se ;) Efter att vi återförenats med systrar och systerson samlades vår fantastiska syskonskara + Jesaja, Samuel och Mattias. Så drog vi till Manana (med en spanskt n) och käkade tapas, det var mycket gott och trevligt. Sedan var det dags att för alla att åka hem till sina bon, förutom lillebror som sov hos mig.
5)
Sedan blev det måndag. Daniel åkte hem till Ed. Basse och jag rensade mitt skafferi och lagade mat. Sedan var jag själv. När jag är ensam börjar jag lätt drömma mig bort bland inredning, smycken, kläder osv. Hamnade iaf på Tradera, klickade hem två vinster. En skinnväska och två par 60-talsglasögon. Kanske inte världens vackraste fynd, men det var ju inga pengar:) Alltid kul och spännande att buda. Vad tycker ni om mina fynd?

Min syster är nämligen optiker så hon kan nog fixa ngr bra glas i dem. Tror de kan bli grymma;)

Detta var lite av mina första dagar på sommarlovet. Har säkert glömt något, men jag kan iaf säga att dagarna varit mer än Fantastiska!
Tack till alla som förgyllt mina dagar.

Nu bär det av till Ed. Skall jobba till och med söndag, sen är jag ledig 1 vecka. Fett! ;)

Take care!
R

Say what

Denna dagen är speciell. Första dagen på sommarlovet, skönt att fortfarande ha sommarlov..trots ålder. Sista kursen avklarades igår, hoppas alla inlämningar är Godkända. Snart får jag även reda på om jag blir antagen till Idrottsvetenskap till hösten. Har verkligen planerat att plugga i 2 år till, så hoppas och tror att jag kommer in. Ser fram emot höstterminen!! :)

Idag har Basse och jag sprungit runt på stan och letat smycken och kläder till morgondagens bröllop (Det är Maria och Alexander som skall gifta sig, det kommer med säkerhet bli en fantastisk dag). Jag hoppas allt inköpt kommer passa..bilder kommer säkerligen upp i senare inlägg. Idag har även Basse fått jobb, WIEHOOOEOOY :) Han skall vara en såndära skicklig säljare ;) Det kommer gå galant.

Här om veckan fick jag en idé. En önskan är att bli bättre på engelska, och nu har jag kommit till det skede att jag verkligen vill bli bättre. Det är ju vid de tillfällena man faktiskt lär sig, när man går all in. Så jag beställde engelska kurs på internet, som vara i 6 månader. Hoppas det skall vara till hjälp och öka motivationen till att lära sig mer. Kanske jag även kommer våga prata engelska i framtiden. Kan ju alltid hoppas.

Nu måste jag gå och lägga mig. Blir en tidig morgon i morgon, då vigseln är i Örebro.

Kram
Rebecka

RSS 2.0